Trailer: Jean-Claude Van Damme se pokouší o další comeback, tentokrát v komediálním akčňáku pro Netflix

Trailer: Jean-Claude Van Damme se pokouší o další comeback, tentokrát v komediálním akčňáku pro Netflix
Poslední žoldák | Netflix
Jean-Claude Van Damme platí za akčního hrdinu našeho dětství (dobře, hrdinu třicátníků/čtyřicátníků) a i když už dávno jeho kariéra není plněná hity, sem tam mají Svaly z Bruselu světlejší moment. Mezi jeden z nich patřil i vtipný seriál Jean-Claude Van Johnson pro Amazon, v němž si slavný akční borec dělal legraci sám ze sebe. Druhé sezóny jsme se bohužel nedočkali, JCVD tím ale se streamovacími médii nekončí. Jen změnil bojiště. Svou novinku Poslední žoldák vydáva na Netflixu a dnes tu máme první trailer:
Poslední žoldák
Jeho syn se stane obětí mezinárodní teroristické organizace, a tak se musí záhadný tajný agent, kterého vláda dříve vypověděla, vrátit do Francie.
Van Damme před natáčením prohlásil, že nás čeká hodně komických situací, přičemž snímek by svým pojetím měl jít ve stopách filmů s Jean-Paul Belmondem. To je rozhodně nečekané (a ambiciózní) uchopení. Pravda, na nějaké ty hlášky se ve Van Dammeových filmech (minimálně v těch z lepšího období) vždy našel prostor, ale do vyloženě komediálních vod se pouštěl spíše vzácně (viz například Kontraband, kde zkoušel akční choreografii ve stylu Jackieho Chana). Podobně nečekané je i to, že je snímek natočen ve francouzštině. Trailer na Posledního žoldáka slibuje nabušenou akčně-komediální jízdu, tak snad nezůstane jen u povedené upoutávky.
Poslední žoldák obohatí nabídku Netflixu 30. prosince. Snímek režíruje David Charhon (obstojní Nepoužitelní) a níže najdete fotky z natáčení.
Poslední žoldák
Poslední žoldák