Trailer: Co stálo za sebevraždou slavného herce Robina Williamse? Jeho žena vzpomíná na poslední společné okamžiky

Trailer: Co stálo za sebevraždou slavného herce Robina Williamse? Jeho žena vzpomíná na poslední společné okamžiky
Robin´s Wish | archiv redakce
Snímek Tylora Norwooda se zaměřuje na poslední těžké životní období Robina Williamse, po kterém následovala hercova sebevražda. V jakém rozpoložení se Williams nacházel? Co za něj mohlo? Na tyto a další citlivé a bolestné otázky bude odpovídat jeho vdova Susan Schneider Williams a další aktéři.
Robin Williams trpěl smrtelným neurodegenerativním onemocněním. Jeho vdova se rozhodla do filmu přispět, aby lidé skutečně pochopili, oč šlo a neodsoudili jeho (ne)dobrovolný odchod ze světa vlastní rukou jako důsledek zhýralého životního stylu. Susan Schneider Williams k tomu dodává: "V posledním roce svého života trpěl Robin paranoiou, nespavostí, změněným vnímáním reality a byl jak na houpačce. Povaha jeho neurodegenerativního onemocnění byla tak vážná, že ji přítomní lékaři označili vůbec za nejtěžší, jakou ve své profesní kariéře viděli."
Název dokumentu Robin´s Wish má odkazovat na Williamsovu ulevit všem lidem na světě od strachu a dalších tíživých myšlenek. Ostatně, často tak činil i ve filmech a zábavných show, kterých byl aktérem. Robin´s Wish vstoupí do VOD vysílání 1. září 2020.
Robin Williams
Robin's Wish
Vaše hvězda nemá tvář! Poznáte film?