Noční hlídka: Zlomí prokletí adaptací podle Terryho Pratchetta?

Noční hlídka: Zlomí prokletí adaptací podle Terryho Pratchetta?
Noční hlídka | Graham Higgins
Toto prokletí se nyní pokusí zlomit nejnovější seriál z produkce BBC The Watch. Jak jsme vás již dříve informovali, jedná se o hraný seriál vycházející z Pratchettových románů o Noční hlídce v rámci série Úžasná Zeměplocha.
The Watch bude mít 8 dílů a setkáme se v něm se všemi známými členy Městské hlídky - jisté obdoby ankh-morporské policie. Ankh-Morpork je fiktivní městský stát na hlavním kontinentě Zeměplochy. Jde o nejznečištěnější, nejzkorumpovanější, ale také nejzajímavější a nejzábavnější město na celé Zeměploše. Velitelem hlídky je Samuel Elánius a mezi její strážníky patří například Karotka Rudykopalsson, Angua, Fred Tračník, Navážka nebo "Noby" Nóblhóch či Pleskot Řiťka.
novy-pohled-na-pratchettovu-nocni-hlidku
The Watch | BBC America
V jednotlivých rolích se představí Richard Dormer (Samuel Elánius), Lara Rossi (jeho žena Sibyla Elániová), Adam Hugill (strážník Karotka), Marama Corlett (Angua) a Jo Eaton-Kent (Pleskot Řiťka), které si všechny můžeme prohlédnout na nově zveřejněné fotografii.
Premiéra The Watch je zatím určena na leden 2021, přesný datum ještě zveřejněn nebyl, sami tvůrci asi ještě čekají, zda nebudou muset posouvat...
Poznáte 10 fantasy filmů?