Papírový dům to má na Netfixu spočítané, jeho finále se blíží!

Papírový dům to má na Netfixu spočítané, jeho finále se blíží!
Papírový dům | Netflix
Realizace začala ve Španělsku, odkud se bude přesouvat do Portugalska a Dánska. S povedenými bankovními lupiči tak dojde na velké loučení nejen pro diváky, ale i pro samotný Netflix, který se se seriálem jistě neloučí rád, neboť patřil k jedněm z jeho nejsledovanějších pořadů.
V poslední sérii Papírového domu se opět setkáme s osmičkou zlodějů, jež vzala rukojmí a zamkla se v Královské španělské tiskárně cenin. Hlava zločinců jménem Profesor stále chytře manipuluje s policií, aby postupovala podle požadovaných instrukcí... Vyjde mu to?
Papírový dům
Papírový dům | Atresmedia/Netflix
"Přes rok jsme přemýšleli, jak skupinu rozdělit. Jak postavu Profesora dostat do úzkých. Jak se dostat do situací, které jsou pro řadu postav nevratné. Výsledkem je pátá série," uvedl tvůrce a výkonný producent seriálu Alex Pina. "Válka dosáhla svého vrcholu, jedná se o nejepičtější a nejvíc strhující řadu."
Papírový dům
Papírový dům | Atresmedia/Netflix
Do svých rolí se vrací Álvaro Morte (Profesor), Úrsula Corberó (Tokyo), Itziar Ituño (Lisabon), Pedro Alonso (Berlín), Alba Flores (Nairobi), Miguel Herrán (Rio), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Stockholm), Darko Perić (Helsinky) a Paco Tous (Moskva).
Datum premiéry poslední sezóny Papírového domu zatím zveřejněn nebyl. Podle všeho ji ale můžeme na Netflixu očekávat v druhé polovině roku 2021.