Naučil se moderní fotr Jiří Mádl přebalovat mimina?

Naučil se moderní fotr Jiří Mádl přebalovat mimina?
Deníček moderního fotra - Jiří Mádl | Vojtěch Resler
Deníček moderního fotra
Deníček moderního fotra - Tereza Ramba a Jiří Mádl | Vojtěch Resler
O čem to je: Když se Nataša (Tereza Ramba) a Dominik (Jiří Mádl) neplánovaně stanou rodiči, domluví se, že Nataša jako úspěšná designérka hraček pro děti dokáže rodinu lépe finančně zabezpečit, a tak hlavní část péče o novorozence převezme jako otec na mateřské Dominik. Ten přistupuje k úkolu s poněkud naivní představou a nakonec musí vynaložit veškerou vynalézavost, aby během prvního roku vůbec zvládnul péči o malého Čeňka, z níž se chvílemi stává boj o přežití. Díky soužití s malým človíčkem však také objeví, kolik podob může mít láska…
Deníček moderního fotra
Deníček moderního fotra - Jiří Mádl | Vojtěch Resler
Kniha Deníček moderního fotra vznikla na základě úspěšného blogu, který spisovatel Dominik Landsman založil s příchodem prvního dítěte. Po vydání v roce 2014 se stala bestsellerem a dočkala se dalších pokračování. Filmová komedie Deníček moderního fotra je celovečerním režijním debutem Jana Haluzy, který je zároveň i autorem scénáře.
Deníček moderního fotra uvede do kin koncem ledna příštího roku distribuční společnost CinemArt. Bohatou fotogalerii z natáčení si prohlédnete na kartě filmu.
Tereza Ramba
Dominik Landsman, Jiří Mádl