Sky Sharks: V lásce i ve válce je dovoleno všechno a to včetně létajících zombie žraloků!

Sky Sharks: V lásce i ve válce je dovoleno všechno a to včetně létajících zombie žraloků!
Sky Sharks | Slice Production Studios
Film nám konkrétně nabídne létající zombie žraloky (kteří jsou současně za poloviční bombardéry) a k tomu nějakou tu klasiku v podání zombie nacistů.
Sky Sharks
Z traileru to úplně jasné není, ale jestli to dobře chápu z oficiálního popisu děje, tým geologů se omylem na Arktidě prokope do tajné nacistické základy, kterou pohřbil led a všechno tam nechtěně přivedou znovu k životu. Ke slovu by pak měla přijít speciální americká jednotka, co vše zachrání.
Musím říct, že na podobné téma vypadá trailer až nečekaně schopně. Minimálně v rámci stylizace dává vzpomenout na vynikající Iron Sky, ale nedržte své očekávání příliš vysoko. Lidi stojící za Sky Shark nemají se zmíněným hitem z roku 2012 nic společného a navíc se se svým dítkem již dlouho perou. První trailer na létající žraloky jsme zalistovali do databáze Kinoboxu již tři roky zpátky. Na druhou stranu je třeba uznat, že po trikové stránce si autoři filmu mákli. Jakmile ale přijdou herci, furt to vypadá velmi ochotnicky. O ne/kvalitách filmu se každopádně nejspíš brzy dozvíme více - snímek má v říjnu premiéru na francouzském festivalu L'Absurde Séance.
Sky Sharks
Sky Sharks