Han Solo se možná dočká seriálového pokračování

Han Solo se možná dočká seriálového pokračování
Solo: Star Wars Story | Walt Disney Studios
Solo: Star Wars Story (2018) nebyl žádným trhákem. Spíše naopak, komerčně se jedná zatím o nejslabší hraný snímek série, který celosvětově vydělal jen necelých 400 milionů dolarů, což je oproti miliardovým novodobým snímkům Star Wars pěkná slabota. Tento neúspěch tudíž zhatil tvůrcům plány na případné pokračování, i přestože se mnohým divákům film vlastně líbil. Vypadá to ale, že bychom se nakonec nějakého toho sequelu mohli dočkat v seriálové podobě někdy v budoucnu na Disney+. Podobně jako úspěšný a chválený Mandalorian (2019).
Zvěsti vznikly podle vyjádření představitele mladého Hana Sola, tedy Aldena Ehrenreicha, indikující, že se dozvěděl o diskuzi, která se točila kolem jeho opětovného obsazení do role milovaného pašeráka, ovšem už ne v celovečerním filmu. Nemluvě o tom, že již nějakou dobu také kolují o zvěsti o návratu Donalda Glovera do role Landa, k čemuž by mělo dojít také v seriálovém kabátku.
Žádné oficiální vyjádření, které by tyto zvěsti potvrdilo, od myšáka Disneyho zatím nedorazilo. Ale okolnosti se stávají čím dál tím víc přesvědčivější. Tak uvidíme.
Alden Ehrenreich
Solo: Star Wars Story | če