Netflix se s novým animákem Až na Měsíc pokusí dozrát v konkurenci animačním studiím

Netflix se s novým animákem Až na Měsíc pokusí dozrát v konkurenci animačním studiím
Až na Měsíc | Netflix
Ostatně odliv velkým hereckých hvězd do televizí a seriálů to ukazoval již několik posledních let. Jediné, v čem se ale konkrétně Netfixu moc nedaří jsou animované filmy. Jeho tvorbu milují diváci po celém světě a i animované pořady pro malé diváky mají pěkné, ale vlastní animovaný film je pro ně zakletý. Žádný pořádný hit se jim dosud nepovedl a poslední dva animované snímky Willoughbyovi a Bez bázně si nevedly u publika nijak valně. Willoughbyovi to projeli hlavně kvůli ne příliš atraktivnímu příběhu, zatímco Bez bázně měl námět možná zajímavější, ale výsledek byl tragický, zvláště co se animace týče. Nejlepším jejich filmem tak zůstává Klaus z minulého roku.
Zlomit se to tedy pokusí znovu na podzim se svou novinkou - animovaným muzikálem Až na Měsíc.
Až na Měsíc
Až na Měsíc | Netflix
Jedná se o snímek studia Sony Imageworks, jehož hrdinkou je nadaná mladá dívka Fei Fei, která se jednoho dne rozhodne, že sestaví raketu a vyletí až na Měsíc, aby dokázala existenci měsíční bohyně. Čeká tu na ni nevšední úkol a nevyzpytatelná říše fantastický bytostí.
Až na Měsíc
Až na Měsíc | Netflix
Zajímavostí je, že režisérem snímku je Glen Keane, animační legenda studia Disney. Pokud tedy někdo dokáže animaci přiblížit nastavené laťce od prestižních studií jako jsou např. Disney nebo DreamWorks, je to on. Těšte se tedy na letošní říjen, zda se to Netflixu podaří. Do té doby si můžete pustit trailer, o kterém jsme psali již v červnu, a v galerii článku si prohlédnout nově vydané obrázky z filmu.