Připravte se na nejbláznivější hororovou komedii roku - ve filmu Slaxx vraždí dokonale padnoucí džíny

Připravte se na nejbláznivější hororovou komedii roku - ve filmu Slaxx vraždí dokonale padnoucí džíny
Slaxx | EMA Films
Možná si myslíte, že si z vás děláme legraci. Ale tenhle film opravdu existuje. Jmenuje se Slaxx a co je nejpřekvapivější, vypadá docela zábavně.Trailer na slasher s nejméně pravděpodobným vrahem má totiž švih, energii, vtipné hlášky i několik správně divných momentů, aby divák chtěl vědět víc:
A teď už k tomu, o čem přesně film je: Slaxx vypráví příběh posednutých džínů, které ožijí proto, aby potrestaly nestoudné praktiky oděvní společnosti. Odeslány do jejich vlajkové prodejny, džíny rozpoutají krvavý masakr na zaměstnancích, kteří zůstali po zavíračce, aby novou kolekci vystavili. Když se těla začínají kupit a zděšení lidé bojují v uzavřeném prostoru o přežití, je na idealistické prodavačce Libby, aby džíny zastavila, než svůj vražedně dokonalý styl (se slabostí pro Bollywoodu) rozšíří do celého světa!
Osobně mám radost z každé žánrovky, která dokáže klasické schéma oživit podobně nečekaným způsobem. A Slaxx navíc nevypadá jako laciná hloupost party amatérských nadšenců. Uvidíme, jak budou tvůrci vynalézaví ohledně mordů a všeobecně kolik vytěží z toho, že vraždící džíny mají nějaký vlastní charakter (minimálně podle tanečku se zdá, že nejde jen o bezduchý nástroj na zabíjení). Snímek se podívá do světa VOD již 18. března.
pripravte-se-na-nejblaznivejsi-hororovou-komedii-roku-ve-filmu-slaxx-vrazdi-dokonale-padnouci-dziny
Slaxx | EMA Films