Rychle a zběsile 9 se prý opravdu podívá do vesmíru!

Rychle a zběsile 9 se prý opravdu podívá do vesmíru!
Rychle a zběsile 9 | Universal Pictures
Každý díl série Rychle a zběsile vždy přijde s nějakou šílenější akcí, která o něco víc posune laťku. Fanoušci proto už dlouho vtipkují, že partička na kolech jednou skončí ve vesmíru. Pár měsíců zpátky se několik herců ze série sešlo v pořadu The Jess Cagle Show, kde moderátor Julia Cunningham pronesl "Ani nevím, z kreativního hlediska, s čím dalším můžou tvůrci přijít, aby nás ohromili, i když vím, že se jim to pokaždé podaří. Přemýšlím, asi vesmír, ponorky, opravdu netuším. Zkrátka si neumím představit, co se stane v dalším díle." A na to Ludacris, který v sérii hraje Teja Parkera, reagoval, že John řekl něco hrozně důležitého, čím se docela trefil, ale nechce zbytečně nic prozrazovat. To samozřejmě pořád mohlo znamenat prakticky cokoli.
Nově ale pod vesmírný kotel přiložila Michelle Rodriguez, když dostala stejnou otázku a její odpověď je mnohem konkrétnější: "Není možná! Jak jste to zjistili? Sakra. Vidíte, co se stane, když film nevyjde v době, kdy měl a lidé z placu začnou mluvit? Věci se dostanou ven předčasně. Nikdo to neměl vědět." S takovou už je téměř jisté, že Domova partička opravdu zamíří ke hvězdám, leč zřejmě bez Letty, neboť Rodriguez současně řekla, že její postava neměla to štěstí a ona sama se ve filmu do vesmíru nepodívá.
Rychle a zběsile 9 uvede do českých kin společnost CinemArt 1. dubna 2021. V galerii článku najdete několik nových fotek z filmu a natáčení.
Rychle a zběsile 9
Rychle a zběsile 9