LEGO baví nejen filmové fanoušky. S novinkou si parádně vyzdobíte byt

LEGO baví nejen filmové fanoušky. S novinkou si parádně vyzdobíte byt
| Lego
Letošní rok samozřejmě není výjimkou a to, co si nyní LEGO připravilo, nepotěší pouze filmového fanouška, ale i milovníka umění a originálních dekorací do bytu. Nové sada stavebnic totiž dokonale skloubí všechny tyto věci dohromady.
Jedná se o LEGO® Art series, na které slavná dánská značka spolupracovala s nadací Andyho Warhola, skupinou The Beatles, studiem Marvel a společností Lucasfilm.
Díky novým stavebnicím si mohou stavitelé vytvořit originální obrazy. Na výběr mají buď Marilyn Monroe od Andyho Warhola, portréty Beatles, Iron Mana nebo Sithy ze světa Star Wars.
lego-ma-dalsi-novinku-s-kterou-si-skutecne-paradne-vyzdobite-byt-1
| Lego
Součástí jedinečné sbírky je i snaha o odbourání stresu u dospělých tím, že během stavby vybraného uměleckého díla mohou poslouchat speciálně vytvořený a sestavený soundtrack, kterým si prohloubí zážitek ze stavby, filmu, obrazu nebo hudby. Ato i díky rozhovorům s profesionály, kteří k danému dílu namluvili zajímavé informace.
lego-ma-dalsi-novinku-s-kterou-si-skutecne-paradne-vyzdobite-byt
| Lego
A když se vám úspěšně podaří touto kreativní terapií projít, můžete si pak své dílo vystavit kdekoliv se vám jen zachce.
Oficiální popis přímo od LEGA zní takto: Vychutnejte si zcela nový LEGO® zážitek! Mozaikovými sadami LEGO Art vzdáváme hold ikonickým umělcům, kapelám a hrdinům. Každá sada nabízí 3 nebo 4 možnosti sestavení, takže si můžete vybrat svůj oblíbený obrázek a pak jím ozdobit zeď. Během stavění si navíc můžete poslechnout i podcast Audio Building s příběhy ke každé stavebnici. Dvě stavebnice z této řady pak představují náročnější stavitelskou výzvu, ale když je dokončíte, budete se moct pochlubit skutečně nádhernými uměleckými díly!