Fanoušci Mandaloriana by měli zbystřit

Fanoušci Mandaloriana by měli zbystřit
The Art of The Mandalorian (Season One) | Disney
Druhá série prvního hraného seriálu ze světa Star Wars, Mandalorian zamíří na Disney+ již letos v říjnu. Pokud by to ale fanouškům nestačilo a potřebovali by větší dávku dobrodružství z námi tolik známé galaxie, mohou si napsat Ježíškovi. První díl žánrově rozmanité knižní série by měl totiž vyjít v prosinci 2020. Jmenuje se The Art of The Mandalorian (Season One)a jejím autorem jePhil Szostak, který má již na svědomí knihy o natáčení poslední trilogie Star Wars.
fanousci-madaloriana-by-meli-zbystrit-jeho-pribeh-se-rozsiri
The Art of The Mandalorian (Season One) | nakl. Abrams/Lucasfilm
V prosinci by ale měla vyjít ještě jedna publikace. Nese název The Mandalorian: Original Novela jejím autorem je Adam Christopher. O ději této knihy Lucasfilm nic neprozradil, ale všichni se domnívají, že půjde o knižní přepis první série pořadu.
Třetí knihou v pořadí bude The Mandalorian: The Ultimate Visual Guide od Pabla Hidalga, jejíž termín vydání ale zatím oznámen nebyl. Lucasfilm ale samozřejmě nezapomíná ani na mladší publikum a připravuje velkou dávku omalovánek, sešitů s aktivitami nebo komiks. Baby Yoda to prostě rozjede ve velkém. :-)