Falcon & Winter Soldier slibuje šestihodinový spektákl

Falcon & Winter Soldier slibuje šestihodinový spektákl
Falcon & Winter Soldier | Marvel Studios
Ten se totiž v rozhovoru pro časopis Variety o seriálu rozpovídal a potvrdil to, co fanoušci od Marvelu očekávají - ohromný, šestihodinový film!
Anthony Mackie
Herec Anthony Mackie | Warner Bros.
"Natáčíme to úplně stejně jako film," uvedl Anthony. "Herci, kteří již předtím na nějakém seriálu pracovali, přiznali, že nikdy nic takového neviděli. Způsob, jakým natáčíme, odpovídá natáčení filmu. Jediný rozdíl je v tom, že zatímco ten běžný musíte sestříhat od dvou hodin, ten náš bude mít 6 nebo 8 hodin."
Práci navíc ulehčoval i fakt, že na seriálu pracoval z většiny stejný tým, který měl zkušenosti i s předešlými filmy.
"Bylo to stejná skupina lidí, takže to fungovalo, stejně jako kaskadérské kousky, vše je ještě o úroveň výš," pokračoval Mackie. "Každý seriál, každý film to posouvají dál, takže doufám, že budeme moct brzy zase pokračovat." Čímž herec narážel na těžkosti související s koronavirovou nákazou, neboť natáčení, které v té době probíhalo u nás v Praze, muselo být přerušeno.
Anthony Mackie
Herec Anthony Mackie | Warner Bros.
"Byli jsme v Evropě a v Evropě všechen ten blázinec začal nejdřív," vzpomínal Mackie. "Natáčení nám zatrhli dva týdny předtím, než zatrhli natáčení i na americké půdě. Což bylo úžasné, protože jsem cítil, že jsme úplně první seriál nebo film od Marvelu, který má rozpočtové omezení. Do té doby jsem žil v představách, že dělám Marvel, tak můžu natáčet donekonečna. Byl to tak moc odlišný zážitek od těch předešlých, zároveň to ale byla skutečně zábava."
V jednotlivých rolích se vedle Mackieho objeví Sebastian Stan, Daniel Brühl, Emily VanCamp či Wyatt Russell. Premiéra seriálu Falcon & Winter Soldier byla původně v plánu na letošní srpen, zda se tak skutečně stane je zatím velkou otázkou.