Rodina Rychle a zběsile v mladším vydání

Rodina Rychle a zběsile v mladším vydání
RaZ | Universal Pictures
Vin Diesel, který Dominica hraje, se sice na chvíli odmlčel - ve dvojce si nezahrál vůbec a v Tokijské jízdě měl pouhé cameo, nakonec se ale ve čtvrtém dílu vrátil s velkou slávou a s ním i jeho "rodina", které zůstává věrný doposud. Již brzy se dočkáme devátého dílu série, ve hře jsou po úspěchu Hobbs a Shaw další spin-offy, zkrátka a dobře fanoušci na tuhle sérii slyší.
Jediným mrakem na jinak jasném nebi této série je tragická smrt Paula Walkera, se kterou se všichni vyrovnávali jen velmi těžko. Nejvíc jim asi pomáhá právě to, že jsou spolu a že k sobě mají blízko. A to platí i pro rodiny hlavních hrdinů, což dokazuje i poslední fotografie Walkerovy dcery Meadow. Krásná mladá slečna, která tu po tátovi zůstala, se se světem fanoušků svého otce často a ráda dělí o rodinné fotografie a vzpomínky na svém Instagramu. Nezapomíná ale ani na nadaci pro ochranu přírody, která nese otcovo jméno.
rodina-rychle-a-zbesile-v-mladsim-vydani-1
Meadow jako malá s otcem Paulem | Meadow Walker/Instagram
Její poslední příspěvek na Instagramu ale vyvolal výraznou reakci. Meadow v něm napsala prosté Family forever (rodina navždy) a uveřejnila svou fotografii s dětmi Vina Diesela, dcerami Pauline a Haniou a synem Vincentem.
rodina-rychle-a-zbesile-v-mladsim-vydani
Meadow s Vinovými dětmi | Meadow Walker/Instagram
Vin a Paul k sobe měli velmi blízko a označovali se za bratry. Vinova nejmladší dcera nese Paulovo jméno, zatímco Vin je Meadowiným kmotrem, v jejím životě má pevné místo. Na její listopadové narozeniny jí tak nezapomněl na svém Instagramu poblahopřát:
"Mohl bych říci, že jsem tolik hrdý na to, jaká se z tebe stala osobnost, ale pravdou je, že jsem na tebe byl hrdý vždycky. Vše nejlepší k narozeninám, Meadow! Jsou to tvé 21. narozeniny a vím, že toužíš po Japonsku, ale rodina tu na tebe čeká s dortem, až se vrátíš, takže pospěš. Mám tě rád, Strýček Vin."
K tomu asi není moc co dodávat. Navíc, když se podíváte na sociální sítě všech herců z této série, zjistíte, že si píší vzkazy a sdílejí fotky velmi často. Je vidět, že stále chtějí být v kontaktu.

Auta v hlavní roli