Dlouho jim ten plánovaný smír nevydržel. Ryan Reynolds a Hugh Jackman zase zbrojí!

Dlouho jim ten plánovaný smír nevydržel. Ryan Reynolds a Hugh Jackman zase zbrojí!
Ryan Reynolds a Hugh Jackman | Hugh Jackman/Ryan Reynolds
To jim ovšem vydrželo něco málo přes dva měsíce. Vypadá to, že se pánové opět vrací ke své rutině a začnou se zase přes sociální média hecovat.
První příležitost samozřejmě využil Ryan Reynolds (vypadá to, že z dvojice je to on, kdo ke hlavním strůjcem všeho). Naskytla se mu během setkání herců z filmů o X-Menech, kteří se rozhodli přes Zoom uspořádat konferenční hovor na oslavu 20. narozenin prvního snímku. U společného hovoru se tak sešli Hugh Jackman, Halle Berry, Patrick Stewart či Famke Janssen. Velmi brzy se ale připojil nezvaný host, který nebyl nikdo jiný než samotný představitel Deadpool. Navíc nebyl jediný, ke svému kousku přemluvil i mladší X-Meny Sophii Turner a Jamese McAvoye.
Halle Berry, Ryan Reynolds, Sophie Turner, Patrick Stewart, Famke Janssen, Liev Schreiber, Hugh Jackman, James McAvoy, Ian McKellen
Celé se to krásně zvrtlo a fanoušky to muselo náležitě pobavit. Zvláště, když nakonec v celém hovoru zůstali jen Reynolds s Jackmanem, ke kterým se v samotném závěru připojil Liev Schreiber, což byl úžasný odkaz na jejich snímek Wolverine.
Vyprávět ale nestačí, to se musí vidět. Tak si nezapomeňte pustit výše uvedené video. :-)