Netflix chystá film s Dwaynem Johnsonem, Ryanem Reynoldsem a... Tomem Cruisem?!

Netflix chystá film s Dwaynem Johnsonem, Ryanem Reynoldsem a... Tomem Cruisem?!
Tom Cruise | Universal Pictures
O snímku Red Notice, jenž aktuálně chystá Netflix, jsme vás už informovali. Bude se jednat o ambiciózní akční thriller v režii Rawsona Marshalla Thurblera (Mrakodrap, Centrální inteligence), jehož herecké obsazení bude skutečně superhvězdné. V hlavních rolích se objeví Dwayne Johnson (Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw), jenž ztvární agenta Interpolu, Gal Gadot (Wonder Woman 1984), která si zahraje nejhledanější zlodějku uměleckých děl na světě (kterou má Johnson chytit), a Ryan Reynolds (Deadpool), jenž se představí v roli největšího světového podvodníka...
Tom Cruise, Annabelle Wallis
Mumie | CinemArt
Už tahle herecká trojice filmu dozajista zaručí velký divácký zájem. Nyní se však objevila zpráva (či spíše drb), že producenti chtějí obsadit minimálně ještě jednu obrovskou hvězdu - Toma Cruise! Hvězda série Mission: Impossible si na nedostatek práce v posledních letech určitě nemůže stěžovat - s Christopherem McQuarriem připravuje sedmý a osmý díl zmíněné špionážní ságy a ještě se chystá natáčet ve vesmíru pod režijním dohledem Douga Limana. Pokud by se tvůrcům Cruise nepodařilo přemluvit, jsou připraveni oslovit jinou hvězdu podobně velkého ražení (a těch v současnosti opravdu moc není). Zatím nespecifikovaná role by každopádně měla být velmi malá (nejspíš jen klasické cameo), ovšem s tím, že by se daná postava objevila v případném pokračování, kde už by sehrála mnohem zásadnější úlohu.
Snímek měl mít premiéru původně už letos, kvůli pozastavení produkce z důvodu koronavirové pandemie se však natáčení muselo přerušit a Red Notice tak na Netflix dorazí zřejmě až během příštího roku.
Red Notice
Red Notice