Margot Robbie jako nová hvězda Pirátů z Karibiku?

Margot Robbie jako nová hvězda Pirátů z Karibiku?
Margot Robbie | Warner Bros.
Margot Robbie (Vlk z Wall Street) si zahraje v ženské verzi Pirátů z Karibiku, které napíše Christina Hodson, scenáristka komiksových Birds of Prey, v nichž si Robbie zopakovala roli Harley Quinn. Zatím nepojmenovaný projekt studia Disney je teprve v začátcích vývoje. Vznikat bude nezávisle na chystaném restartu hlavní série, na jehož příběhu nyní pracují veterán série Ted Elliot a scenárista a režisér Craig Mazin, tvůrce úspěšné a oceňované minisérie Černobyl.
Johnny Depp
Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta
Jerry Bruckheimer (Skála, Mizerové navždy), jenž produkoval všech pět dosavadních pirátských snímků, bude producentem obou vznikajících titulů.
Předchozí snímky série, v nichž Johnny Depp ztvárnil kapitána Jacka Sparrowa, dosáhly ve Spojených státech na tržby 1,5 miliardy dolarů a celosvětově přes tři miliardy. Aktuálně poslední díl, Salazarova pomsta, utržil celosvětově téměř 800 milionů dolarů.
Margot Robbie byla už dvakrát nominována na Oscara (za Já, Tonya a Bombshell) a zanedlouho již potřetí ztvární excentrickou polozáporačku Harley Quinn v pokračování Sebevražedného oddílu, které natočí James Gunn (Strážci Galaxie).
Margot Robbie
Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) | Warner Bros.