Kenneth Branagh jako Hercule Poirot. Jak dlouho ještě?

Kenneth Branagh jako Hercule Poirot. Jak dlouho ještě?
Kenneth Branagh jako Hercule Poirot | Twentieth Century Fox
Kenneth Branagh na letošní podzim plánuje premiéru filmové adaptace dalšího románu slavné spisovatelky Smrt na Nilu. A stejně jako v případě prvního snímku půjde o herecký koncert. V jednotlivých rolích se představí Armie Hammer, Gal Gadot, Rose Leslie, Annette Bening, Russell Brand a další.
Kenneth Branagh
Vražda v Orient expresu | CinemArt
Sám režisér si samozřejmě i podruhé střihne roli slovutného detektiva Herculea Poirota, pro kterého jeho "literární matka" připravila více než 35 různých případů. Logicky tedy vyvstává otázka, jak to Branagh vidí s Poirotovou budoucností a stránka ComingSoon.net se na to ráda zeptala.
"Hercule Poirot je velmi odolnou postavou od samého začátku, kdy ho Agatha Christie napsala," uvedl Branagh v rozhovoru. "Ze všech jejích postav je on tou, která si zaslouží velkou budoucnost, ať už ve filmu nebo v televizi. Michael Green se ve svém scénáři k Smrti na Nilu postaral o to, aby jeho postavu ještě prohloubil a rozšířil, čímž mu jako moderní verzi této postavy dal další možnosti, co by mohl dělat dál. Je tedy možné, že by jeho příběhy mohly pokračovat i v jiných médiích. Ještě nevím jak, ale je to možné."
Kenneth Branagh, Daisy Ridley
Vražda v Orient Expresu | CinemArt
Není to tedy ani ano, ale ani ne. Navíc to vypadá, že by o to měl sám zájem, jelikož na konci rozhovoru dodal: "Když budeme mít dost času a dost lidí, kteří by ho chtěli vidět, uděláme to."
Teď je jen otázkou, zda o to jako diváci stojíte a jaký Poirotův případ byste ještě chtěli vidět?