Režisér Děsivého dědictví a Slunovratu chystá další šílený projekt

Režisér Děsivého dědictví a Slunovratu chystá další šílený projekt
Slunovrat (2019) | A24
Ari Aster je docela klikař, protože nebývá úplně zvykem, aby se někomu povedlo na základě pouhých dvou filmů, navíc v podobě netradičních a divácky ne zrovna snadno stravitelných hororů, vysloužit si renomé výrazného, prakticky už kultovního autora, jehož další počiny budou velmi bedlivě vyhlíženy.
Milly Shapiro
Děsivé dědictví | PalmStar Media
Nyní během jednoho rozhovoru sdělil, že jeho dalším filmem bude čtyřhodinová (!) hororová komedie. Nic konkrétnějšího neuvedl - zdůraznil pouze onu nezvyklou obří stopáž. Vzhledem k ní je tedy možné, že nakonec ani nepůjde jen o jeden film - klidně by se mohlo jednat i o několikadílnou minisérii.
Asterovy filmy (Děsivé dědictví, Slunovrat) zatím slavily úspěch u kritiky i diváků, navíc oba měly hodně skromný rozpočet (10 milionů dolarů), takže aktuálně má tu výhodu, že bude mít u svého nového díla opět zřejmě dost volné ruce. Navíc ani ten příklon ke komedii nezní z jeho strany úplně překvapivě, protože minimálně už ve Slunovratu se objevilo několik scén a momentů, které se daly "číst" jako velmi černý a brutální humor. Kdy se však jeho nového projektu dočkáme zatím neví pravděpodobně nikdo.
Ari Aster
Ari Aster | gettyimages.com