Fanoušci si zase jednou nedali říct a dosadili Nathana Filiona do Uncharted

Fanoušci si zase jednou nedali říct a dosadili Nathana Filiona do Uncharted
Uncharted 4: A Thief's End | Sony
Od chvíle, co vyšel první díl herní série Uncharted, se ví, že nejlepší na roli Nathana Drakea je Nathan Fillion. Jen v Sony si to tak nějak odmítají přiznat a léta tenhle fakt ignorují. A to navzdory tomu, že sám Fillion to už nevydržel a dal dohromady stylový kraťas, který jeho předpoklady pro roli potvrdil...
Uncharted: Live Action Fan Film
Se studiem to nicméně nehlo a pořád nám chtějí na plátně vnutit Drakeovo mládí. Pravda, Fillion už není nejmladší (příští rok oslaví padesátku), ale trilogii by pořád ještě s přehledem během pár let stihl. Toho se ale nejspíš nikdy nedočkáme a tak zůstane jen u těch fanouškovských projektů. Ten poslední je ze stáje deepfake a využívá novou populární technologii na výměnu tváří dosud nevídaným způsobem - ve videohře. Konkrétně na Uncharted 4, což je zatím poslední hra, v níž se Nathan Drake objevil.
Pokud se tedy toho celovečeráku s Fillionem nedožijeme (jako že s nejspíš ne), možná nám nějaký fanoušek alespoň předělá filmečky z her. Ty mají ostatně tak vysokou kvalitou, že kdejaký akčňák hravě strčí do kapsy.