Trailer: HBO představuje hororový seriál podle H. P. Lovecrafta

Trailer: HBO představuje hororový seriál podle H. P. Lovecrafta
Lovecraft Country (2020) | HBO
V srpnu náš čeká na HBO premiéra seriálové novinky, která už svým názvem jasně odkazuje k populárnímu spisovateli věnujícímu se především tématům z oblasti fantasy, sci-fi a hororu. Ta bude vyprávět o mladém Afroameričanovi, jenž během padesátých let cestuje napříč Spojenými státy, aby nalezl svého pohřešovaného otce.
Ukázka nabízí působivou atmosféru amerického jihu dané doby (takže na řadu zde nepochybně přijde i téma rasové segregace), v druhé polovině se pak tradičně začne přitvrzovat - atmosféra ještě více potemní, zahlédneme výsek z automobilové honičky a dokonce i nějaké to nadpřirozené monstrum...
Lovecraftova země
Lovecraftova země | HBO
Hlavní trojicí tvůrců jsou scenárista Misha Green (Zákon gangu, Spartakus), Jordan Peele (Uteč, My) a J.J. Abrams (Star Trek, SW: Vzestup Skywalkera). Režii osmidílné série dostali na starost Daniel Sackheim (Hra o trůny, Temný případ) a Yann Demange (Dead Set, '71). Ze známějších hereckých tváří se v Lovecraft Country objeví např. Michael Kenneth Williams (The Wire - Špína Baltimoru) nebo Courtney B. Vance (ACS: Lid versus O.J. Simpson).
Po letošním Outsiderovi a chystaném Hellraiserovi se tak jedná o další seriál z produkce HBO, který se opírá o tvorbu významného autora hororových knih.
Lovecraftova země
Lovecraft Country | HBO
Poznáte všechny filmové a seriálové zombíky?