Thor 4: Taika Waititi přišel s nejlepším scénářem za několik posledních let

Thor 4: Taika Waititi přišel s nejlepším scénářem za několik posledních let
Thor: Temný svět | Marvel Studios
Disney+ pro ně sice měla připraveno mnoho exkluzivního materiálu v podobě seriálů, jež filmový vesmíru Marvelu náležitě rozšíří a doplní, ale s ohledem na koronavirovou krizi si na ně ještě nějaký ten pátek budeme muset počkat. Stejně jako na samostatné filmy, s jejichž termíny premiér se nyní hrají škatulata hejbejte se.
Chris Hemsworth, Natalie Portman
Thor: Temný svět
Půst fanoušků tak bude o něco delší než se původně plánovalo, ale jelikož nálož film za posledních 11 let je poměrně vydatná, nemusí se nám ani moc stýskat. Pojďme ale zpět k Thorovi 4, s názvem Thor: Love and Thunder. Z předešlých zpráv již víme, že se vrací Jane Fosterová v podání Natalie Portman a že to bude ona, kdo se ujme mocného Mjolniru. Jakou roli v tom všem sehrají samotný Thor (Chris Hemsworth) a Valkýra (Tessa Thompson), nová královna Asgarďanů zatím netušíme. Jisté ale je, že na post režiséra a autora scénáře se vrací Taika Waititi. A právě na jeho adresu se z úst samotného Thora linou pouze slova chvály.
Chris Hemsworth, Tessa Thompson
Thor: Ragnarok
"Jedná se o jeden z nejlepších scénářů za několik posledních let," uvedl doslova Chris Hemsworth v rozhovoru pro The Philadelphia Inquirer. "Je to Taika ve své nejextrémnější podobě, ale i té nejlepší. Pokud budeme při natáčení pracovat s verzí, kterou mi dali přečíst, bude to naprosto šílený."
Pokud, to je bohužel ono klíčové slovo. Až budoucnost ukáže, zda Marvel na tento šílený a extrémní Waititiho scénář vsadilo nebo ne. Budeme si držet pěsti, Waititiho Ragnarok se povedl, tak snad se poštěstí i s dalším kolem. Premiéra Love and Thunder by měla proběhnout 11. února 2022.
Jen pro znalce marvelovek! Máte na to?