Hledáte nového koníčka? Herecké hvězdy inspirují

Hledáte nového koníčka? Herecké hvězdy inspirují
Henry Cavill | Warner Bros.
Pustily nás trošku do svého soukromí a prozradily, čím si krátí svůj čas. Pokud tedy hledáte nějakou novou věc, do které píchnout během volného času, můžete se nechat inspirovat.
Simon Pegg
Když si nedělá srandu sám ze sebe nebo ze svých filmů, baví se podle svých slov Simon Pegg úplně stejně jako většina z nás, ve volném čase se rád dívá na filmy a televizní seriály a v případě, kdy nic nedávají, sáhne pro svém telefonu a hraje hru Soda Crush, prý je nyní na levelu 1578.
Simon Pegg
Simon Pegg
Henry Cavill
Představitel Zaklínače patří v Hollywoodu mezi tzv. nerdy, prostě má rád komiksy, počítačové hry a fantasy ve velkém, není tedy divu, že většina jeho volného času směřuje tímto směrem. Když zrovna nepaří hry, věnuje se jinému koníčku - malbě miniatur z herního světa Warhammer.
hledate-noveho-konicka-zkuste-se-inspirovat-u-techto-hvezd
Henry Cavill při práci | Henry Cavill
Florence Pugh
Mladičká herečka je jednou z moha celebrit, která se v době karantény věnuje vaření. Florence má na svém Instagramu mnoho videí, kde připravuje svá oblíbená jídla. Pokud tedy patříte mezi její fanoušky a máte rádi jídlo, není nad čím přemýšlet.
Florence Pugh
Florence Pugh | Columbia TriStar
Mark Wahlberg
Mark je jedním z těch mužů, kteří mají nyní příležitost trávit mnoho volného času se svou rodinou. Mark toho využil k tanečkům se svou dcerou na TikToku a dal všem fanouškům to, po čem toužili od dob jeho slávy coby Markyho Marka. :-D
Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Takže neváhejte, tipů máte dost a pokud by vám to nestačilo, sedněte si k sociálním sítím a zapátrejte, tolik různých výzev, virtuálních polštářových bitev nebo odvozu odpadků v převlecích jen tak neuvidíte.