Wonder Woman 1984: Téměř o 70 let starší, ale stále stejně krásná

Wonder Woman 1984: Téměř o 70 let starší, ale stále stejně krásná
Wonder Woman 1984 | Warner Bros.
Jak všichni již víme, nové dobrodružství amazonské princezny Diany Princeové nás tentokrát zavede do roku 1984. Vzhledem k tomu, že se první díl odehrával během I. světové války, dojde k poměrně velkému časovému skoku. Diana bude téměř o 70 let starší, ale stále stejně krásná. Ostatně již v Lize spravedlnosti a v Batman v. Superman jsme se mohli přesvědčit, že taková bude i za dalších pár desítek let.
gal-gadot-diana-princeova-se-vyvinula-1
Wonder Woman 1984 | Empire/Warner Bros.
Každopádně ale platí, že se nezmění jen doba, ale i samotná hrdinka. "První film byl o dospívání, byl o tom, jak se Diana stane Wonder Woman," uvedla na adresu své filmové hrdinky její představitelka Gal Gadot v rozhovoru pro časopis Empire. "Byla velmi naivní a nerozuměla všem složitostem lidského života. V tomto filmu to tak ale nebude, už se nebude cítit jako ryba vytažená z vody. Diana se vyvinula, je mnohem vyzrálejší a moudřejší. Ale je hodně osamělá. Ztratila všechny členy svého týmu a tak je opatrná, jenže pak se stane něco bláznivého."
gal-gadot-diana-princeova-se-vyvinula
Wonder Woman 1984 | Empire/Warner Bros.
Fanoušci jistě dobře ví, že herečka narážela na návrat její lásky - Stevea Trevora, kterého ztvárnil Chris Pine. "Chris byl nedílnou součástí prvního filmu i jeho úspěchu," pokračuje Gadot. "A protože jsme si Chris, já a režisérka Patty Jenkinsová společnou práci užívali, chtěli jsme, aby se vrátil. Patty a její kolega Geoff Johns přišli na ten nejlepší způsob, jak ho do příběhu dostat."
Tak doufejme, že má Gal pravdu a máme se na co těšit, do té doby nám musí stačit dva zcela nové obrázky z filmu (viz výše).
Nejkrásnější herečky v rolích. Poznáte, z jakého filmu jsou fotky?