Herecká karanténa s pěti ženami v domě!

Herecká karanténa s pěti ženami v domě!
Ryan Reynolds | CBS
Ryan to má ale ještě o kousek pikantnější, domácnost totiž nesdílí jen s manželkou Blake Lively, ale i s jejich třemi dcerami (přitom té nejmladší je jen několik měsíců) a tchyní! Pět ženských na krku, to je slušná dávka i na takového chlapáka jako je sám představitel Deadpoola. Není tedy divu, že právě jeho svébytný smysl pro humor mu pomáhá danou situaci zvládat.
Vedle rodinného života si ale najde též čas zásobovat fanoušky posty na sociálních sítích, apelovat na své spoluobčany s ohledem na boj s koronavirem a dávat rozhovory. Ten poslední poskytl Stephenovi Colbertovi pro jeho pořad The Late Show: At Home Edition.
Ryan Reynolds, Stephen Colbert
Rozhovor si můžete pustit výše. Kdo ale neovládá angličtinu tak dobře, tak vězte, že to nejdůležitější vám přeložíme. V daném rozhovoru se Stephen Ryana ptal na to, kdo všechno je s ním doma. Načež herec odpověděl, že jeho žena Blake, jejich tři dcery 5, 3 a osm měsíců, což je jejich věk, nikoliv jména, a jeho tchyně. Ta byla záchranářkou a ačkoliv o tom ještě neví, slouží i jako záchranná banka jídla. Ryan prozradil, že v případě nouze nebude váhat sníst i děti. Colbert se ho následně zeptal, zda mu nechybí mužská společnost. Ryan ale opáčil, že rozhodně ne, že rád dělá holčičí věci, vyrábí šaty a chodí oblečený v sytě růžové. Daný den ráno prý vyráběl šaty z papírových kapesníků. Nakonec Colbert vše zakončil dotazem, jak Ryan zabíjí volný čas, načež zazněla naprosto jasná odpověď, že převážně pije.
Ryan musí být náležitě unavený vším tím vyráběním šatům, nemůžeme se tedy divit, že se rozhodl nepřijmout výzvu od svého kolegy Toma Hollanda. Ten Ryana a Jakea Gyllenhaala nominoval na to, aby si zkusili stejně jako on nandat tričko opření o zeď s nohama ve vzduchu. Zatímco Jake se toho ujal s grácií a daný trik zvládl za krátkou chvíli, od Ryana zazněla úžasně jednoduchá odpověď.
Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal, Tom Holland