Ryan Reynolds střílí do vlastních řad. A Hugh Jackman u toho tentokrát není!

Ryan Reynolds střílí do vlastních řad. A Hugh Jackman u toho tentokrát není!
Ryan Reynolds | Ryan Reynolds/Instagram
A není se čemu divit, zatímco řada obyčejných lidí totiž musí i za těchto okolností chodit do práce nebo trčet v malém bytě, je tu ufňukánek s miliony na kontě a vilou s bazénem, posilovnou a zahradou velkou jako městský park. Skutečně těžké to mají, chudáci. To si asi myslí většina lidí a na účet ukňouraných hvězd se velmi dobře baví.
A svůj náboj do svých řad vyslal i známý vtipálek Ryan Reynolds. Ten se rozhodl, že pomůže s bojem proti koronaviru a nahrál pro Kanadu video, v němž nabádá obyvatele k mytí rukou, nesdružování se a k tomu, aby neopouštěli své domovy, pokud to není nezbytně nutné. Nenechal si ale ujít příležitost dloubnout si do slavných osobností. S největší pravděpodobností narážel právě na zmíněné stěžovatele, ale nejmenoval a udělal to decentně, to se musí uznat. Kupodivu tentokrát ale vynechal svého kámoše Hugha Jackmana; asi tuší, že všeho moc škodí.
Pro ty z vás, kteří angličtinu tak dobře neovládají, je tu jeden neodborný překlad:
“Všichni víme, že v dobách krize jsou to celebrity, na které spoléháme. Jsou to oni, kdo nás tím vším provedou. Tedy hned za zdravotníky, záchranáři, poskytovateli energií, vody a plynu, hráči ping-pongu, modelkami, vymyšlenými kamarády z dětství a dalšími 400 různými druhy lidí."