Mandalorian ulovil pro druhou sérii populární postavu!

Mandalorian ulovil pro druhou sérii populární postavu!
Mandalorian | Disney
A na druhou sérii Mandaloriana se fanoušci velmi těší. Studio Disney už na ní intenzivně pracuje, i když je otázkou, zda se s ohledem na současné světové události podaří Myšímu domu splnit slib, že premiéra druhé série na Disney+ odstartuje ještě letos v říjnu.
Ať už to dopadne jakkoliv, diváci se mohou těšit na jednu velmi oblíbenou postavu ze světa Star Wars. Jedná se o žačku Anakina Skywalkera, kterou znají především diváci animovaných seriálů Klonové války a Povstalci. Řeč je o hrdince jménem Ahsoka Tano.
mandalorian-ulovil-pro-druhou-serii-popularni-postavu
Ahsoka Tano | Lucasfilm Ltd.
Role Ahsoky se ujme Rosario Dawson a kromě toho, že je rytířkou Jedi, je také ženou, která stála u vzniku Povstání, za které bojovali Luke, Han a Leia, aby porazili Impérium.
Nic bližšího zatím samozřejmě nevíme, ale na kostým Rosario se už nyní těšíme (stejně tak na to, co nám tato Jedi ukáže). Ostatně to bude poprvé, co se v seriálu některý z Jediů objeví. Zatím pouze tušíme, že tam někde jsou a že Mandova cesta by k nim mohla vést, zvláště, když jeho adoptivní dítě (zvané Baby Yoda) ovládá Sílu...