Tom Hanks a jeho žena testováni pozitivně na koronavirus

Tom Hanks a jeho žena testováni pozitivně na koronavirus
Tom Hanks, Rita Wilson | The Pappas Post
Tom Hanks, který už třicet let patří k nejoblíbenějším hollywoodským hercům, zveřejnil na sociálních sítích nepříjemnou novinu, podle níž se on i jeho dlouholetá žena Rita Wilson nakazili koronavirem COVID-19. Oba trávili poslední dny v Austrálii v rámci předprodukce chystaného snímku Baze Luhrmanna o Elvisovi Presleym, v němž by měl Hanks ztvárnit roli Presleyho manažera Colonela Toma Parkera. Dle prohlášení Warner Bros. se koronavirem nakazil někdo z produkce, na což slavný pár podle všeho doplatil. "Jsme si vědomi, že člen našeho snímku o Elvisovi, jenž je momentálně v předprodukci na Zlatém pobřeží v Austrálii, byl pozitivně testován na COVID-19. Dotyčnému je momentálně poskytována příslušná léčba."
Sám Hanks se k této záležitosti vyjádřil následovně: "Ahoj lidi. Rita a já jsme v
Rita Wilson, Tom Hanks
Austrálii. Cítíme menší únavu, jako bychom měli zimnici a nějaké bolesti. Rita prodělala nachlazení a také nějaké horečky. Abychom uvedli věci na pravou míru, což je nyní ve světě potřeba, byli jsme testováni na koronavirus, a to pozitivně. Takže, co dělat dál? Lékaři mají protokoly, které musí být následovány. Budeme dále testováni, pozorováni a izolováni tak dlouho, jak si to vyžaduji zdraví a bezpečí veřejnosti. Svět budeme dále informovat. Opatrujte se!"
Internet okamžitě zaplavila přání brzkého uzdravení a podpory, k nimž se celá naše redakce připojuje, stejně jako směrem ke všem ostatním, kteří s onemocněním v současnosti bojují.