Režisér Hostelu si brousí zuby na adaptaci šílené videohry

Režisér Hostelu si brousí zuby na adaptaci šílené videohry
Borderlands | Gearbox Software
Od té doby se Roth coby autor posunul a ukázal, že přeci jen dokáže obstojně sloužit příběhu jako vypravěč (Čarodějovy hodiny, Přání smrti). Ježek Sonic momentálně úspěšně vymetá kinosály po celém světě a v Lionsgate si řekli, že by měli z téhle videoherní vlny sami něco vytřískat. Ke slovu tak přijde pod Rothovou taktovkou adaptace herního hitu Borderlands.
To je odvážný úlovek, protože Bordelands je něco jako Šílený Max, ale ve vesmírných kulisách a navíc na tripu (celá hra je hodně barevná a ujetá). Pro Rotha půjde o test, zda může opravdu vstoupit do nejvyšší ligy. Zatím nebyl oznámen rozpočet, dá se ale očekávat, že levná tahle legrace nebude. Na druhou stranu se herní předlohy, která čítá několik dílů, prodalo po celém světě přes 57 milionů kusů. Potenciální základna diváků tedy není malá.
Scénář napsal Craig Mazin, který sice naposledy ohromil seriálovým Černobylem, ale nejbližší mu vždy byl komediální žánr - je podepsán pod Scary Movie 3 a 4, Suprhrdinou (toho i režíroval) a druhou a třetí Pařbou.
Přání smrti
Leslie Nielsen