Trailer: Jeffrey Dean Morgan na stopě vraha se zvrácenou představivostí

Trailer: Jeffrey Dean Morgan na stopě vraha se zvrácenou představivostí
The Postcard Killings | RLJE Films
Do hledáčku filmových nadšenců se dostal jako Komediant ve filmových Watchmenech, od té doby se mu ale dařilo hlavně na seriálovém poli (Dobrá manželka, Živí mrtví). Novinka The Postcard Killings zřejmě nebude vyprodávat kinosály, fanoušky Morgana by ale potěšit měla - hraje v ní detektiva, který se pouští na vlastní pěst do vyšetřování vraždy své dcery. A aby to bylo trochu zajímavější, vrazi nejen přidávají jednu mrtvolu za druhou, ale k tomu se při řádění inspiruji u děl slavných umělců. Viz první trailer:
Pozdravy od vraha
Snímek natočil Danis Tanović (solidní Smrt v Sarajevu), přičemž jde o adaptaci velmi dobře hodnocené knihy Pohlednice smrti. Scénář napsali její autoři, takže by měla filmová verze maximálně respektovat svou předlohu.
Oficiální popis knihy: Detektiv Jacob Kannon pátrá po vrazích své dcery a jejího přítele. Zabijáci si vybírají milenecké páry po celé Evropě a pak pohlednice se snímkem obětí pošlou do médií. A právě novinářka Dessie Larsson takový pohled dostala. Jacob ji kontaktuje a začnou pátrat společně, protože policie je neschopná a odmítá řídit se Jacobovým tušením.
Americká premiéra The Postcard Killings je stanovena na 13. března 2020.
trailer-negan-z-zivi-mrtvi-na-stope-vraha-ktery-se-inspiruje-v-umeni
The Postcard Killings | RLJE Films