Úlisný Tomáš Klus v novém videoklipu. Kope za sexuálně zneužívané, nebo za predátory?

Úlisný Tomáš Klus v novém videoklipu. Kope za sexuálně zneužívané, nebo za predátory?
Tomáš Klus - Je doma máma? | YouTube

Tomáš Klus - Je doma máma?

V síti
Klusákova manufaktura na dokumenty, jejichž téma hýbe společností a přeskakuje z kulturních rubrik na titulky deníků, vysoustružila nový titul. Po portrétu "něžného" neonacisty si tvůrci vzali na mušku sexuální predátory, kteří na internetu oslovují nezletilá děvčata (i chlapce) a navazují s nimi nejen virtuální střetnutí. Pro potřeby dokumentu tvůrci najali tři zletilé herečky, které namaskovali tak, aby vypadaly jako 12-13leté dívky, založili jim účty na všemožných sociálních sítích a seznamkách a nestačili se divit, kolik a jakých ohlasů se za krátkou dobu dostavilo.
V síti
V síti
Mediální kampaň kolem snímku V síti je opět masivní a nyní se přisazuje se svou trochou do virtuálního prostoru Tomáš Klus se skladbou "Je máma doma?". Pasoval se do role úlisného sexuálního predátora, vybavil se vestičkou (mnozí vtipálci na soc. sítích píší, že je to láska autora ke Karlu Krylovi) a za doprovodu elektronické hudby rapuje svým budoucím "obětem".
Může taková kampaň pomoct? Nejde jen o další z řady senzačních mediálních výstřelků, na které jsou Klusák a spol. mistři?