Jak dobře znáte oscarové filmy?

Jak dobře znáte oscarové filmy?
Hair Love | Sony
Životopisné drama o fenomenální herečce a zpěvačce Judy Garland sice nepatří k výjimečným snímkům, za pozoruhodný herecký výkon si však sošku uzmula Renée Zellweger, bez níž by byl snímek chabým příspěvkem nehodným pozornosti. Převážně v technických kategoriích uspělo drama ze zákopů 1. světové války, ambiciózní projekt režiséra Sama Mendese. Největším překvapením však byl snímek jihokorejského autora, který s přehledem převálcoval veškerou konkurenci. Znáte filmové držitele Oscarů? Zkuste naši novou redakční hru, díky níž můžete vyhrát jednu ze tří cen.
Ceny do soutěže věnovala společnost Filmgame, e-shop s fyzickými filmovými, seriálovými a videoherními nosiči, dárkovými předměty, hudbou, deskovými hrami a komiksy. Z jejich obsáhlého katalogu jsme do soutěže vybrali následující DVD s filmy oceněnými Oscary.
Joaquin Phoenix
Joker | Warner Bros.
Joker s fenomenálním Joaquinem Phoenixem v roli obávaného antihrdiny.
Tenkrát v Hollywoodu, předposlední film kultovního Quentina Tarantina.
Toy Story 4: Příběh hraček, další oscarový hit od studia Pixar.
Jak dobře znáte vítězné filmy letošních Oscarů?
Co musíte udělat pro to, abyste měli šanci na jednu ze tří výher dosáhnout? Zkuste naši novou redakční hru a získejte v ní na první pokus co nejvíce bodů. Z 20 nejúspěšnějších vylosujeme 3 výherce. Bodování soutěže uzavřeme v úterý 18. února 2020 v 16:00.