Linda Hamilton: Po Terminátorovi chce hrát jen ve skromnějších filmech

Linda Hamilton: Po Terminátorovi chce hrát jen ve skromnějších filmech
Terminátor: Temný osud (2019) | Paramount Network
I navzdory tomu, že Terminátor: Temný osud (1919) sklidil vcelku slušné recenze, jednalo se o velký komerční propadák. A i když režisér Tim Miller původně plánoval natočit zcela novou trilogii, připustil, že kvůli finančnímu neúspěchu pochybuje, že k tomu dá studio Paramount Pictures svolení. Pokud se tak opravdu stane, pravděpodobně to bude pro Lindu Hamilton velká úleva, v rozhovoru pro Hollywood Reporter totiž uvedla, že o vysokorozpočtové filmy již nemá moc zájem.
"Možná bych ocenila nějakou skromnější verzi, kde se neutrácí tolik peněz. Dnešní diváci jsou prostě hrozně nepředvídatelní. Lidé už zkrátka nechodí do kina. To není z žádné hollywoodské analýzy, to jednoduše říkají všichni kolem. K vysokorozpočtovým filmům bych se už nerada vracela. Takže nevěřím, že bude další pokračování, protože už bych to celé měla ráda za sebou."
Linda ale následně uvedla, že jedinou podmínkou pro to, aby se k sérii zase vrátila, by musel být nějaký opravdu unikátní a logicky sestavený příběh, jehož zfilmování by nestálo tolik peněz. I přes její nespokojenost s komerčním údělem filmu si ale herečka vychvalovala spolupráci se svými kolegyněmi, se kterými si během natáčení vytvořila báječné pouto.
Uvítali byste postavu Sarah v dalších dílech Terminátora?
Linda Hamilton
Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger