Vrátil by se Jim Carrey v ikonické superhrdinské roli?

Vrátil by se Jim Carrey v ikonické superhrdinské roli?
Maska | New Line Cinema
Z ušlápnutého bankovního úředníka se stala hotová neřízená střela, která bavila diváky i kritiky. Z pokladen kin celého světa si Maska z roku 1994 odnesla 351 milionů dolarů a to stála 23. Jeden by čekal, že okamžitě přijde pokračování, jenže hvězda filmu Jim Carrey si tehdy na dvojky nepotrpěl a dodnes k nim příliš netíhne (proto jich také ve filmografii moc nemá).
Když Carrey zuřivě propagoval Ježka Sonica, kde hraje dr. Eggmana (aka dr. Robotnica), v rámci dotazů padlo i to, zda by měl chuť vrátit se k Masce.
"Většinou nad pokračováními nepřemýšlím. U Sonica se to nabízí, protože si myslím, že jsme tu postavu [dr. Eggmanona] ještě úplně nerozvinuli. U Masky by podle mě záleželo na tvůrci. O tom to vždycky je. Natočil bych pokračování pouze v případě, pokud by se filmu ujal nějaký visionář."
Carrey se tak evidentně návratu nebrání a bezpochyby by se našlo hodně fanoušků, co by na Masku 2 s hvězdou původního filmu vyrazili do kina. Tak schválně, jestli se toho studio chytne. Já bych byl pro všemi deseti.
Maska