Trailer: Recepční Tye Sheridan šmíruje krásku z nového Bonda

Trailer: Recepční Tye Sheridan šmíruje krásku z nového Bonda
The Night Clerk (2020) | Saban Films
The Night Clerk je nový film Michaela Cristofera, který natočil dva poměrně specifické filmy s Angelinou Jolie. Životopisné drama Gia, kde Jolie hrála drogově závislou modelku, a Sedmý hřích, erotický thriller, v němž tvořila vášnivý pár s Antoniem Banderasem.
The Night Clerk
Tye Sheridan (Ready Player One: Hra začíná) si zahraje podivínského nočního recepčního, který rád pozoruje hotelové hosty na kamerách v jejich pokojích. Jeho největším objektem zájmu se stane mladá kráska s tváří Any de Armas (Na nože, Není čas zemřít). Jednou však dojde v hotelu, kde pracuje, k vraždě. A hlavním podezřelým se stává právě on...
Dále se ve filmu objeví oscarová Helen Hunt (Lepší už to nebude), která ztvární Sheridanovu matku (a v ukázce je skoro k nepoznání), a do role detektiva vyšetřujícího případ byl obsazen John Leguizamo (John Wick).
Samotný trailer není ničím výrazně zajímavý či překvapivý, je to standardní lákání na současně laděný hitchcockovský thriller, jehož nejsilnějšími prvky se zatím zdají být právě herecké obsazení a desítky let osvědčená premisa.
Premiéru ve Spojených státech má film 21. února, v ČR zatím nebyla stanovena.
The Night Clerk
The Night Clerk