Zaklínač: Co nás čeká v druhé sérii?

Zaklínač: Co nás čeká v druhé sérii?
Kristofer Hivju jako Tormund ve Hře o trůny | HBO
Druhá série slibuje kompaktnější děj týkající se ústřední trojice hrdinů - Geralta, Yennefer a Ciri. Fanoušci by se také konečně měli dočkat zaklínače Vesemira, který jako jediný stále dlí v Kaer Morhen, pevnosti, jež slouží zaklínačům jako jejich domov i "výcvikový tábor". Hledání nových lokací by tak mohlo být více než zajímavé, sám Andrzej Sapkowski se totiž netají, že inspirací pro podobu tohoto místa mu byl slovenský Oravský hrad. A myslím si, že by se nám velmi líbilo, kdyby hledání nebo i samotné natáčení zavedlo filmaře k našim sousedům. Zatím je však zavedlo do Skotska, kde se filmařům v čele se Stephenem Surjikem (jedním z budoucích režisérů druhé série) zalíbil ostrov Skye.
Anya Chalotra, Declan Hannigan
Natáčení první série
Nejvíc ale fanoušky v posledních dnech rozrušil Surjikův post na jeho Instagramu, který byl plný hashtagů ‘Witcher Netflix’, ‘Henry Cavill’, ‘Anya Chalotra’ - a to nejlepší nakonec -, ‘Kristofer Hivju’.
Od té chvíle se fanoušci dohadují, zda se Netflixu podařilo do Zaklínače přetáhnout hvězdu seriálu Hra o trůny, kde ztvárnil Tormunda Obrozhoubu. Oficiální prohlášení nepřišlo a sám režisér velmi rychle post smazal, ale všichni víme, že z internetu se už nikdy nic smazat nedá. Tak teď si jen musíme počkat, zda nám Netflix informaci potvrdí nebo vyvrátí. Popřípadně, zda prozradí, jaké role by se Kristofer Hivju mohl ujmout.
Henry Cavill
Zaklínač | Netflix
V Británii ve studiích Arborfield se už v prosinci začaly stavět kulisy pro záběry odehrávající se ve městech Kontinentu. Netflix potvrdil, že samotné natáčení bude trvat 5 měsíců a že by mělo skončit v létě letošního roku.