Meghan Markle položila královnu a míří zpátky před kameru

Meghan Markle položila královnu a míří zpátky před kameru
Kravaťáci | USA Network
Než se stala vévodkyní ze Sussexu, znal svět Meghan Markle hlavně ze seriálu Kravaťáci, kde hrála jednu z hlavních rolí. Když se vdala za prince Harryho, herecká kariéra logicky ustoupila královským povinnostem.
S tím už je ale podle všeho konec, protože populární manželský pár ohlásil, že si hodlá vydělávat sám a nebýt tak již pevnou součástí královského gangu. Přirozeně to ale neznamená, že by Meghan zamířila za kasu supermarketu a Harry začal dělat pojišťováka. Jak se bude živit druhý jmenovaný, to se můžeme jen dohadovat, zato Meghan míří zpátky před kameru. Respektive "před kameru", protože její první krůček k hereckému comebacku bude formou dabingové role v zatím neupřesněném projektu od Disneyho.
Pravda, není to žádné terno, ale původně ani nešlo o plánovaný velký návrat - dabing byl domluvený dávno před tím, než populární pár oznámil svůj rozchod s královskou rodinnou (peníze za Meghaninu práci ostatně mají jít jako příspěvek do ochranářské organizace Elephants Without Borders). Bezpochyby ale nebude trvat dlouho a Meghan urve i nějakou hranou roli.
meghan-markle-polozila-kralovnu-a-miri-zpatky-pred-kameru
meghan-markle-polozila-kralovnu-a-miri-zpatky-pred-kameru-1