Mlčením jehňátek to nekončí

Mlčením jehňátek to nekončí
Mlčení jehňátek (1991) | Orion Pictures Corporation
Stanice CBS si totiž objednala nový seriál jménem Clarice od Alexe Kurtzamana a Jenny Lumet. Jako první bude natočen pilotní díl, který rozhodne o tom, zda seriál vznikne nebo nikoliv.
Děj pořadu by měl diváky zavést do roku 1993, od událostí z Mlčení jehňátek uběhl již rok a Clarice pokračuje ve své práci - vyšetřuje sériové vraždy a sexuální zločiny.
Jodie Foster
Mlčení jehňátek | 1991 Orion Pictures Corporation
"Po více jak 20 letech mlčení máme právo oživit jednoho z nejodolnějších amerických hrdinů - Clarice Sterlingovou," uvedli v prohlášení pro média Kurtzman a Lumet. "Její osobní život byl vždy zastřen ve tmě, ale to je přesně ten příběh, který nyní potřebujeme - její boj, houževnatost a vítězství. Nyní je její čas."
Scénář k pilotnímu dílu je již hotový, takže se nyní čeká na to, až projekt dostane zelenou a filmaři budou moci vybrat představitelku hlavní role. Každopádně se ale nejedná o první snahu natočit Claricin příběh. Již v roce 2012 byl v plánu seriál, který měl vyprávět příběh vyšetřovatelky krátce po skončení akademie FBI. Nakonec na něj ale nedošlo, tak uvidíme, zda se dočkáme tentokrát.