Herec Ian McKellen nás vezme zpět do Středozemě

Herec Ian McKellen nás vezme zpět do Středozemě
Ian McKellen jako Gandalf | New Line Cinema
“Před dvaceti lety jsem přijel na Nový Zéland, abych začal natáčet Pána prstenů," uvedl McKellen ve svém vzkazu na Twitteru. "Přidal jsem se ke štábu 10. ledna 2000. Během té doby jsem si vedl deník, kterému bychom dnes říkali blog. Možná vás bude bavit si o těchto omamných časech číst."
V deníku najdou fanoušci všechny Ianovy komentáře, které si dělal od svého obsazení v srpnu roku 1999, jsou tu všechny cesty na Nový Zéland, přípravy na natáčení, natáčení samotné i premiéry všech tří filmů.
Pán prstenů: Společenstvo prstenu
Pán prstenů: Společenstvo Prstenu | 2001 New Line Cinema
"Během natáčení Společenstva Prstenu jsem začal natáčet své dojmy na stránky jménem Šedá kniha podle Gandalfa Šedého, který vede Společenstvo do boje proti Sauronovi," uvedl McKellen. "V roce 2010 jsem stránky předělal a zápisy chronologicky upravil, takže jdou od 20. srpna 1999 do 14. prosince 2001. Po roce 2001 jsem začal přidávat další zápisy, které jsem nazval Bílá kniha."
Takže pokud vás zajímá, co se představiteli Gandalfa honilo během natáčení hlavou, neváhejte a začtěte se do deníku. Najdete ho zde.
Vaše hvězda nemá tvář! Poznáte herce?