Trailer: Katie Holmes a strašidelná panenka

Trailer: Katie Holmes a strašidelná panenka
Brahms: The Boy II (2020) | Lakeshore Entertainment
Čtyři roky starý The Boy byla naprosto standardní lekačková duchařina, jež byla zajímavá pouze docela originální zápletkou, vyprávějící o mladé Američance, která má po příjezdu do Anglie pracovat jako chůva. Po nástupu na místo však zjistí, že osmiletý chlapec, o nějž se má starat, je porcelánová panenka v životní velikosti, jíž její rodiče věnují stejnou péči jako jejich skutečnému synovi, který před dvaceti lety zemřel a s jehož smrtí se nedokázali vyrovnat. Dívka však záhy zjistí, že s panenkou něco není v pořádku...
Brahms: Chlapec 2
První díl se kompletně obešel bez známějších hereckých jmen. V pokračování nazvaném Brahms: The Boy II, které stejně jako jedničku zrežíruje William Brent Bell, si zahraje Katie Holmes. Ta se nedávno objevila například v hvězdně obsazené krimi komedii Debbie a její parťačky, ale jinak její herecká kariéra v posledních letech nikterak zářivá není. Proto její účast ve dvojce průměrného hororu asi nikoho moc nepřekvapí.
Dle prvního traileru nás zjevně čeká zhruba totéž, co nabídl první díl - jednoduchý děj odehrávající se v odlehlém domě, v němž tříčlenná rodina musí čelit podivným a děsivým událostem souvisejícím s podivnou panenkou, kterou syn Jude nalezl v lese kousek od domu.
Premiéra v USA je naplánována na 21. února, zda u nás snímek půjde do kin zatím ještě není známo.
Brahms: Chlapec 2
Brahms: The Boy II