Batman podle všeho našel svého tučňáka

Batman podle všeho našel svého tučňáka
Colin Farrell | DC Comics
Reeves již dříve tímto způsobem vítal herce, kteří se k projektu připojili. Studio Warner Bros. a ani sám Farrell ale ještě oficiálně nic nepotvrdili, takže ruku do ohně za to nedáme.
Colin Farrell
Colin Farrell
A zmíněný dotaz na Oze? Reeves tím narážel na Tučňákovo civilní jméno. Slavného Batmanova protivníka Oswalda "Oze" Cobblepota si v minulosti na filmovém plátně zahrál Danny DeVito. Nyní filmaři sáhli do odlišného soudku a jsem zvědavá, co si pro charismatického Ira připraví maskéři.
potvrzeno-podle-vseho-batman-nasel-sveho-tucnaka
Tučňák v podání Dannyho DeVita (Batman se vrací) | Warner Bros.
Na nového Batmana se nikdo příliš netěší, jelikož všichni většinou oceňují trilogii Christophera Nolana s netopýřím mužem v hlavní roli. DC a Warner Bros. si ale nechtějí dát pokoj. Podle všeho hodlají vytvořit ucelený filmový vesmír ve stylu Marvelu se sólovkami a týmovkami a pro ně nového Batmana prostě potřebují. Jak to všechno dopadne je ve hvězdách, jisté ale je, že herecké obsazení je velmi zajímavé - Robert Pattinson jako Batman, Zoe Kravitz jako Catwoman, Colin Farrell jako Tučňák, Paul Dano jako Riddler, Jeffrey Wright jako komisař Gordon, John Turturro jako mafián Carmine Falcone a Peter Sarsgaard v zatím utajované roli... To nezní úplně špatně.
Režisér Matt Reeves již začal natáčet a premiéra Batmana je stanovena na červen příštího roku.