Sháníte práci? Netflix má tu pravou!

Sháníte práci? Netflix má tu pravou!
Zaklínač | Netflix
Tak se na to pojďme podívat blíže. Pozice se jmenuje Associate Witcher, Security a místem pracoviště je Kaer Morhen. Žádáni jsou všichni osamělí vlci, kterým nechybí motivace, chuť řešit problémy a vraždit příšery. Pro všechny takové je tu jedinečná pracovní příležitost, během které budou chránit přes 158 milionů členů ve 190 zemích světa, jež si užívají všechno od televize přes dokumenty a filmy všech žánrů a ve všech jazycích.
Henry Cavill
Zaklínač | Netflix
A co bude náplní práce? Přijatý jedinec se stane zaklínačem zodpovědným za sledování a odstranění všech nejrůznějších příšer, bestií, démonů, lotrů a dalších. Jedinou podmínkou je, že každý uchazeč musí mít své vlastní vybavení! Kůň, dva meče a různé lektvary jsou nutností. Zbroj, řetězy a další náčiní je doporučeno. Jedinec by měl také zvládat řešit více úkolů najednou, odvádět svou práci a zároveň si najít čas na trénink mladého zaklínače, protože je to jeho osudem. Práce je vhodná i pro milovníky přírody, jelikož většinu pracovní doby stráví venku a vítáni jsou i milovníci koní.
Vhodný kandidát by měl mít za sebou 4 roky výcviku ve škole zaklínačů nebo odpovídající životní zkušenosti. Měl by opakovaně zvednout nad hlavu několikaset kilovou činku, nebát se pracovat samostatně a nezávisle. Měl by mít vrozené chápaní menšího zla a vyššího dobra, excelentní komunikační schopnosti a výhodou je i umění vyjednávání a psané komunikace. Pracovní tempo je rychlé a uchazeč by s tím neměl mít problém stejně jako se skutečností, že vyzkouší všechny typy pracovních prostředí - močály, hory, města, lesy nevyjímaje. Základem je flexibilita a souhlas s tím, že nejhorší zrůdy jsou ty, které sami vytvoříme.
Henry Cavill
Zaklínač | Netflix
Pracuje se pouze na dohodu, výhodou je, že pověst bude každého zaklínače ve městě či vesnici předcházet. Pokud znáte správné zaklínadlo, máte k dispozici i neustálou kvalitní zdravotní péči. Přijmutím smlouvy se vzdáváte jakéhokoliv stávajícího, nevyřízeného nebo následného zákona překvapení. První projekt začal 20. prosince 2019, ale ještě mnoho jich bude následovat.
Kromě celého jména a e-mailové adresy by měli uchazeči na adresu witcherforhire@netflix.com poslat videopřihlášku o maximální délce 1 minuty. O jejich hrdinských činech budou možná jednoho dne zpívat bardi, nebo se objeví na sociálních sítích Netflixu. :-)
Originální popis inzerované pozice naleznete na stránkách Netflixu. Tak neváhejte, jde o životní šanci. :-)