Zaklínač: Zavede nás druhá série do Kaer Morhen? A kdo se ujme role Vesemira?

Zaklínač: Zavede nás druhá série do Kaer Morhen? A kdo se ujme role Vesemira?
Zaklínač | Netflix
Mnozí z fanoušků proto již nyní ohlášenou druhou řadu vyhlížejí s očekáváním. První (velmi spokojený) tábor chce prostě další nášup, zatímco ten druhý (který už tak spokojený nebyl) doufá, že v druhé řadě dojde na odstranění toho, co mu vadilo nejvíc (většinou zmatečná časová linie), a dojde k naplnění ohromného potenciálu, který seriál má.
Henry Cavill
Zaklínač | Netflix
Natáčení druhé série by mělo začít nejpozději v březnu letošního roku, datum premiéry tak jasně vychází až na rok 2021, pokud se tedy Netflixu nepodaří práce na seriálu uspíšit. Pokud by to ale mělo být na úkor kvality, myslím, že si všichni raději počkáme, že?
Jisté je každopádně to, že druhá série se bude opět točit kolem ústřední trojice hrdinů, jejichž osudy se protnou v jeden čas, což ovšem neznamená, že se nedočkáme i jiných dějových linek; zvláště pokud nás příběh Geralta a Ciri konečně nedovede do Kaer Morhen, starobylého sídla zaklínačů, kde jsou podrobování svému výcviku. Nabízí se tu totiž možnost divákům ukázat Geraltovu historii, jeho výcvik a jeho učitele Vesemira.
Zaklínač
Zaklínač | Netflix
Netflix samozřejmě ještě nepotvrdil herecké obsazení, s jistotou ale můžeme říci, že ústřední trojice Henry Cavill (Geralt), Anya Chalotra (Yennefer) a Freya Allen (Ciri) si své role zopakuje. Velmi pravděpodobný je i návrat Joeyho Bateyho v roli Marigolda a Eamona Farrena jako Cahira. A kdo by se mohl ujmout adoptivního Geraltova otce a Cirina dědečka Vesemira? To Netflix zatím tají. Fanoušci každopádně mají jasno, Vesemirem by se podle nich měl stát Mark Hamill. Uvidíme. :-)