Premiéry v kinech: Co byste dělali, kdyby šlo vrátit se v čase?

Premiéry v kinech: Co byste dělali, kdyby šlo vrátit se v čase?
Tenkrát podruhé | Aerofilms
ZAKLETÉ PÍRKO (režie: Zdeněk Troška)
Zakleté pírko
Nová pohádka Zdeňka Trošky přináší příběh o dvou nafoukanách sestrách a Anince, která jim posluhuje. Vše změní kouzelné pírko, s nímž se na scénu přivolá princ Vítek, zakletý do ptačí podoby. Jenže zlé sestry pírko zničí a Aninka se musí vydat do světa, aby zachránila svého milovaného. Emancipační pohádka s vodníkem v podání Lukáše Pavláska si od recenzentů prozatím vysloužila 45 procent, přičemž dle mnohých Troška pouze variuje své předchozí snímky a navíc si nepříliš dovedně vypůjčuje z jiných žánrovek.

NENÁVIST (režie: Nicolas Pesce)
Nenávist
Nový pohled na klasický asijský horor přináší Nenávist. Děj snímku se točí kolem záhadných vražd, hněvu, smrti a kletby, která se po nešťastném skonu zrodí a usídlí v místě úmrtí. Takže v notoricky známém hororovém domě. Film Nenávist staví na atmosféře a lekačkách. Desítkách lekaček. Tuzemští recenzenti tomuhle "remaku remaku remaku" dávají 40 procent.

TENKRÁT PODRUHÉ (režie: Nicolas Bedos)
Tenkrát podruhé
Závěrečná premiéra, snímek Tenkrát podruhé, je z ranku romantických retrokomedií, které využívají cestování v čase. Od manželky vyhozený muž Victor dostane jedinečnou šanci, cestovat časem. Agentura Time Travelers za pomocí filmových kulis a herců zinscenuje jakoukoliv epochu. Po čem touží Victor? Vrátit se do "sedmdesátek" a setkat se znovu se svou dřívější láskou, onou ženou, která ho nedávno vyhodila z bytu. Mohou se znovu zamilovat? Recenzenti snímku Tenkrát podruhé dávají 73 procent.

Seznam všech lednových premiér najdete ZDE.
Seznam všech filmů v kinech podle % hodnocení uživatelů Kinobox.cz najdete ZDE.