Poslední lovec čarodějnic: Vin Diesel řekl, že pokračování je ve výrobě

Poslední lovec čarodějnic: Vin Diesel řekl, že pokračování je ve výrobě
Poslední lovec čarodějnic | Summit Entertainment
Ne vždy to vyjde, jestli ale Diesel něco umí, je to držet své série při životě. Ostatně, tržby pokračování Riddicka i xXx zdaleka nebyly ideální a i tak jsou momentálně v přípravě další díly. Stejně tak Diesel doufá, že očekávaný Bloodshot odstartuje dlouholetou komiksovou frančízu (což by vyjít mělo).
V rámci linie projektů, ve které Diesel věřil, jeden vyčnívá. Byl jím Poslední lovec čarodějnic, pro Diesela tak trochu srdcovka, protože je celý život vášnivým hráčem Dračího doupěte a byl proto hodně hrdý na to, že dal dohromady projekt s původním fantasy světem, kde si zahrál nesmrtelného lovce čarodějnic Kauldera. Výsledek nicméně nezaujal a to jak kritiky, tak i diváky. Z amerických kin si odnesl směšných 27 milionů, přičemž stál 90. Celosvětově byl výsledek o něco lepší (147 milionů), stále to ale zdaleka na zaplacení všech nákladů nestačilo. A ani videotržby 19 milionů to nevytrhly.
Přesto je podle všeho dvojka ve výrobě. Konkrétně Diesel na její adresu uvedl: "Vždycky mám radost, když mi lidé řeknou, že si Posledního lovce čarodějnic užili a chtějí, abychom s Michaelem Cainem natočili další díl... právě mám schůzku s Lionsgate, kde momentálně pracují na dvojce".
Možná jen víří vody před premiérou Bloodshota a chce svému vysněnému projektu dopřát nějaký mediální zájem. Setkání se studiem by si ale nejspíš nevymýšlel. Že by se Kaulder opravdu vrátil? Pokud ano, doufejme v lepší vedlejší postavy i silnějšího vypravěče. Potenciál ta látka určitě má.
Vin Diesel
Vin Diesel, Elijah Wood, Rose Leslie