Ovládnou filmy od Marvelu transgenderní superhrdinové?

Ovládnou filmy od Marvelu transgenderní superhrdinové?
Tessa Thompson a Tom Hiddleston v Thor: Ragnarok (2017) | Marvel Studios
Šéf MCU Kevin Feige při jednom z rozhovorů pro New York Film Academy prohlásil, že k sobě brzy marvelovští hrdinové přiberou pár jedinců LGBT komunity. Mělo by se jednat konkrétně o transgerderní charaktery. Prozradil také, že nás tyto obměny čekají už velmi brzo. Podle spekulací by se první z takových charakterů měl objevit již v očekávaných The Eternals (2020), kteří jsou již ve výrobě a do našich by tento snímek měl dorazit koncem letošního roku 2020.
ovladnou-marvel-transgenderni-superhrdinove-2
The Eternals (2020) | Marvel Studios
V létě 2019 nám Marvel prozradil, že hledal herečku pro roli transgenderní ženy a spekulace vedly k tomu, že by se mělo jednat o charakter Sery. Což je postava jednoho z bezkřídlých andělů rodu Anchoritů, kteří byli uzavřeni v chrámu, aby se modlili za padlé anděly bez duše. Sera je však prezentována jako ženská postava a právě proto jsou tyto spekulace ohledně jejího obsazení do filmu na místě.
I když se to může zdát jako novinka, LGBT komunita už v MCU svůj prostor dostala. Konkrétně to bylo v nejnovějším dílu Thora s názvem Thor: Ragnarok (2017), kde nám představili charakter Valkýrie (Tessa Thompson). Její lesbická backstory by se měla více rozvinout ve čtvrtém díle s názvem Thor: Love and Thunder, který by měl poprvé spatřit světlo světa během příštího roku 2021.
ovladnou-marvel-transgenderni-superhrdinove-5
Tessa Thompson v Thor: Ragnarok (2017) | Marvel Studios