Představitel Rona se na filmy o Harrym Potterovi nikdy znovu nepodíval

Představitel Rona se na filmy o Harrym Potterovi nikdy znovu nepodíval
Rupert Grint | Warner Bros.
Grint se nedávno přiznal, že filmy, které mu kdysi přinesly slávu, od dob jejich premiér už znovu nezhlédl. Ovšem během posledních Vánoc dávali v televizi první díl, tedy Harryho Pottera a Kámen Mudrců (2001), díky čemuž se na něj jednatřicetiletý herec po mnoha dlouhých letech znovu podíval. A jaké to pro něj bylo opět se vidět v roli budoucího manžela Hermiony Grangerové?
"Bylo to vlastně… fajn. Nevím přesně proč, ale myslím, že jelikož se jednalo o první díl, byl pro mě dostatek času se od té role odtrhnout, díky čemuž jsem si to užil. Ale nemyslím si, že v nejbližší době budu dělat nějaký maraton všech filmů."
Rupert Grint je z oné ikonické trojice taktéž nejméně herecky aktivní. Zatímco Daniela Radcliffa a Emmu Watson lze častokrát vidět i v jiných rolích, Grint se už tolik herecky neangažuje.
"Nejde mi o žádnou soutěživost, protože mé ambice jsou na zcela jiné úrovni. Vždy jsem si cenil svého volného času, člověk musí taky trochu žít."
Herce ale můžete vidět v děsivém seriálu Servant (2019), který vypráví příběh o truchlícím páru, kterému zemřelo dítě, nicméně rozhodne se nahradit si ho dítětem umělým.
Harry Potter a Kámen mudrců
Harry Potter a Kámen mudrců