Pro svou roli si založila i falešný účet na Twitteru

Pro svou roli si založila i falešný účet na Twitteru
Margot Robbie | Lionsgate
Poměrně očekávaný snímek vsází na úžasné herecké obsazení, ale i na palčivý pravdivý příběh, který otřásl Spojenými státy - otázku sexuálního obtěžování přímo na půdě Fox News. A právě otázka sexuálního obtěžování v současné době hýbe světem a staré křivdy vyplouvají stále na povrch.
Není to snadné téma a před herečkami nebyla zrovna snadná práce. Zvláště pro Margot to nebyla procházka růžovým sadem. Sama se nyní dokonce přiznala, že si kvůli roli pořídila falešný účet na Twitteru pomocí kterého sledovala co největší počet mladých, pravicově orientovaných žen, aby pochopila nejen Kaylu, ale i její fanatismus.
pro-svou-roli-si-zalozila-i-falesny-ucet-na-twitteru
Bombshell | Lionsgate
"Nevyrostla jsem na sledování Fox News," uvedla Robbie pro Entertainment Weekly. "Nevyrůstala jsem ani na stejném místě jako Kayla. Poměrně dlouho jsem s jejím pohledem na svět bojovala, ale Twitter se ukázal jako účinný nástroj, abych ji lépe pochopila, protože lidé jsou na Twitteru poměrně hlasití."
Zajímavostí přitom je, že zatímco postavy Charlize Theron a Nicole Kidman jsou skutečnými reálnými postavami, postava Kayly je fiktivní a vznikla pouze pro potřeby snímku. Jejím předobrazem přitom je hned několik žen, které anonymně šéfa Fox News Rogera Ailese obvinily ze sexuálního obtěžování.
pro-svou-roli-si-zalozila-i-falesny-ucet-na-twitteru-2
Bombshell | Lionsgate
"Kayla je spojením mnoha ženských příběhů a některé věci v jejích scénách jsou vzaty ze skutečnosti, ty ženy je zažily," uvedla na adresu své postavy herečka.
Kayla je na začátku příběhu loajální zaměstnankyní, která svou práci chápe i jako misi za utvářením americké morálky. Její víra ale postupně upadá i s ohledem na to, čeho se stane obětí. A právě cesta od idealistky, která věří v něco vyššího, k naprostému skeptikovi byla prý pro herečku to nejtěžší.
Snímek Bombshell bude mít v českých kinech premiéru 2. ledna 2020.
Šokující odhalení