Oživí Vzestup Skywalkera mrtvé?

Oživí Vzestup Skywalkera mrtvé?
Star Wars: Vzestup Skywalkera | Disney
Scéna je online, takže neprozrazujeme nic, co by si fanoušci už nemohli dávno najít sami. Přesto uděláme povinnosti za dost!

V textu níže mohou následovat spoilery!

Ve vydaném klipu přijíždí Kylo Ren (Adam Driver) do starého chrámu, kde slyší hlas císaře Palpatina, spolu s hlasem Dartha Vadera! "Všechny hlasy, můj chlapče, které jsi kdy slyšel ve své hlavě, patřily jen mně," říká Palpatinovi a používá všechny hlasy od Snokea po Vadera.
Že bychom se dočkali velkého vzkříšení? Nebo se pouze dočkáme projekce ducha jednoho z nejmocnějších sithských lordů všech dob? Už víme, že Jediové se po své smrti mohou objevit a mluvit, u Sithů to jistě nebude jinak. Jaké má tedy císař záměry s Benem Solem? A poslechne Kylo Ren jeho hlasu, pokud si myslel, že slyší svého dědečka a následuje jeho přání, nikoliv někoho jiného? Z jeho reakce lze soudit, že rád rozhodně není...
Fanoušci navíc nezapomněli samozřejmě dodat, že ačkoliv není jméno chrámu nijak uvedeno ani určeno, vypadá jako slavný chrám Sithů, který si mohli diváci prohlédnout v seriálu Star Wars: Povstalci.