Trailer: Del Torova monstra už si brousí zuby

Trailer: Del Torova monstra už si brousí zuby
Antlers (2020) | Fox Searchlight / trailer
Horor Antlers scenáristy a režiséra Scotta Coopera (Black Mass: Špinavá hra, Nepřátelé) a v produkci Guillerma del Tora (Hellboy, Tvář vody) je tu s druhou upoutávkou. Oproti první, takřka bezeslovné, se v této mluvení tvůrci už nevyhli, stále jde ale o velmi temnou atmosférickou podívanou, po které se vám jít o samotě někam do lesa asi moc chtít nebude. Nikdy totiž s jistotou nevíte, jaká podivná, děsivá a krvelačná stvoření tam na vás číhají...
Paroží
Mnoho (znepokojových) záběrů je totožných s prvním trailerem, na druhou stranu je zde větší prostor pro alespoň letmé představení hlavních (dospělých) postav v podání Keri Russell (Úsvit planety opic), Jesseho Plemonse (seriálové Fargo, Irčan) nebo třeba i klasika Grahama Greena (Tanec s vlky, Wind River).
Možná nejvíce mě ale na filmu samotném zajímá, čím tahle látka zaujala zrovna Scotta Coopera, jenž se dosud věnoval poněkud jiným typům témat, než jsou horory o tajemných lesních monstrech.
Zda budou Antlers nakonec něčím víc, než jen tradiční žánrovkou, se v českých kinech budeme moct dozvědět 16. dubna 2020.
Paroží
Antlers
Ve kterých filmech hrála tato monstra?